-10%
Produktbild
DOLOMIT

Komplett arbetsbänk

Verktygstavlor, plockbackar, hyllplan, 1500x800 mm, ekparkett

Art. nr: 232352
  • Manuellt justerbart stativ
  • Tålig bänkskiva av ekparkett
  • Flexibel förvaringslösning
Komplett arbetsbänk med verktygstavlor, hyllplan, backaskenor och plastbackar. Med manuellt justerbart stativ och en tjock bänkskiva av ekparkett.
Längd (mm)
Antal backar
8 995:-
9 995:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...
Garantitid 7 år

Produktinformation

Med denna arbetsbänk får du en komplett arbetsstation med gott om förvaringsutrymme och en tålig arbetsyta. Den har en tålig konstruktion som lämpar sig för användning i lättare verkstadsmiljöer.

Stativet är tillverkat i slitstarkt stål och kan justeras manuellt i höjdled för att du ska få en ergonomisk arbetsställning. Bänkskivan består av en spånskiva som klätts med ekparkett för att tåla både monteringsarbeten och metallbearbetning. Skivans framkant är dessutom förstärkt med en stållist.

För att du ska få en flexibel och lättåtkomlig förvaring av verktyg och redskap du behöver i arbetet är arbetsbordet försett med en perforerad verktygspanel. Fyrkantshålen gör det enkelt att fästa och förflytta verktygskrokar efter dina behov.

Verkstadsbänken är även utrustad med backskenor och plockbackar för organiserad och smidig förvaring av smådelar såsom skruv, spik, tejp och mycket annat. Hyllplanen ger också praktiskt förvaringsutrymme och kan monteras rakt eller vinklat.

Komplettera gärna med andra smarta tillbehör, till exempel underhylla, hurts, belysning, raskant och mycket mer. Tänk även på att komplettera med en arbetsplatsmatta för att ge avlastning vid långvarigt stående arbete.

Krokar och andra tillbehör säljs separat.

Produktfakta