Nyhet
Produktbild
SITKA

Verkstadsinredning

2000x3635x550 mm, svart med rostfri skiva

Art. nr: 721025
  • Komplett verkstadsinredning
  • Stabil konstruktion
  • Exklusivt utseende
Komplett verkstadsinredning med modern design som erbjuder såväl arbetsyta som goda förvaringsmöjligheter. Inredningen levereras komplett i färdiga paket.
41 999:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...
Garantitid 7 år

Produktinformation

Skapa en komplett arbetsplats med vår verkstadsinredning! Med den får du både en stabil arbetsyta, och goda förvaringsmöjligheter för allt du behöver för att kunna utföra ditt arbete.

Denna garageinredning är ett modulärt system och du bygger enkelt ihop det till en stabil helhet. Du kan placera det höga materialskåpet på valfri sida, och verktygstavlorna är kompatibla med Cowabs verktygskrokar och hållare.

Verkstadssystemet är lackerat i mattsvart färg, har en rostfri bänkskiva och lådorna har mjukstängning samt högglanspolerade aluminiumhandtag. Det levereras även med belysning som du fäster under överskåpet med hjälp av magnetlister och två verktygstavlor med tre eluttag och två USB-uttag. Läs mer om mått och vad som ingår i garageinredningen i PDF:en nedan.

OBS! Inredningen säljs i färdiga paket och inga delar säljs separat.

Kontakta oss på Cowab om du har specifika önskemål eller krav så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning som ska passa just din arbetsplats och dina behov.

Du kan komplettera verkstadsinredningen med justeringsfötter som gör att underskåpen står stadigt på ojämna underlag. Justeringsfötter måste beställas tillsammans med inredningen och kan inte köpas separat.

Produktfakta